Beoordelingen van Pizzeria Beban Appeltern

Recente recensies van Pizzeria Beban Appeltern

5 sterren na 88 reviews

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was prima en ook nog goed warm. Netjes.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer eten wij bij Beban de meest lekkere spareribs. Echt een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, prima en op tijd bexorgd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zijn super, klantvriendelijke zaak.😋👍

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, warm en op tijd bezorgd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen naar grote tevredenheid besteld bij jullie. Nu was de kebab op, dat kan en was geen probleem. Maar vonden beiden de sla op de Turkse pizza niet lekker. Oud/zompig ook allebei buikpijn gehad helaas..

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk van de pizza's genoten, en hartelijk dank voor de top service aan de dijk 😀👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria! Erg goed!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer super, de pizza was ook top, levering was iets later als gevraagd was maar daar werd ik netjes over geinformeerd dus geen probleem

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke puzza's, wel iets te laat bezorgd.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling makkelijk geplaatst. Service is uitstekend en het eten is heel goed. Aanrader, wij bestellen hier nog vaker!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging . Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie maken me blij❣️ Wederom tot over een aantal dagen. 😉

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer eten bij jullie is tot op de puntjes goed geweest! Fijne site, goede communicatie en snelle vriendelijke bezorging die heet en compleet was. Tot over een paar dagen weer! 😉

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen saus bij mn bestelling!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer heerlijk

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, veel en warm en het kwam op de aangegeven tijd!!!....top dus...

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's en spareribs zoet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkeluk gevulde heerlijke grote pizza.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang voor de bestelling kwam maar de producten waren lekker en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Echt genieten van de pizza's van Beban

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, en bezorgd volgens afspraak. 👍👍👍

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, lekker knapperige bodem en goed belegd met ingrediënten. Echt een aanrader. 👍👍👍

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, dunne bodem, vers belegd, Op tijd bezorgd en de bezorgers zijn altijd vriendelijk.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs op van beban doe om de 2 weeken heerlijk:)

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en snelle bezorgservice

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten , Top.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs besteld, doen we wel vaker. Maar elke keer lijkt er minder aandacht aan besteed te worden. 1 keer pittig en 2 keer zoet besteld, kregen 3 keer zoet op 1 schaal gelegd. Voorheen werd het nog apart verpakt. Salades miste. Gebeld, ze vertelde dat ze ze salades waren vergeten en kwamen na brengen. Dit was 40 minuten nadat we alles op hadden dus had dit niet echt nut meer. En de pittige spareribs hebben we dus niet gehad. Als excuses kregen we 7 bakjes knoflook in totaal, dat is aardig maar hebben we niet echt iets aan...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Uiteraard waren de pizza's en shoarmaschotel wéér heerlijk! Jammer is, dat jullie niet in Wamel bezorgen...dan zou het hélemaal TOP zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk, lekker eten, goeie prijs. Meestal bestellen we spareribs en pizza, geen klachten gehad tot nu toe! Superleuk dat een aantal pizza’s de naam van de omliggende dorpen hebben.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk, tot de volgende keer!!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren bij jullie besteld en altijd zeer tevreden. Deze keer echter teleurgesteld. Pizza's waren niet gaar. Als dit de eerste keer zou zijn dat ik besteld had zou het ook meteen de laatste keer geweest zijn. Ga er van uit dat het de volgende weer net zo lekker is als wat ik normaal bij jullie gewend ben.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza’s

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en lekker, en nog bezorgd voor de geplande tijd.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten prima en waren nog warm na ontvangst. T.a.v. de bezorging werd kort na de verwachte tijd doorgegeven dat het toch later zou worden.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

bestel je online krijg je 2 afhaaltijden.bel je nog om te vragen welke de goede is.wordt je kwartier later gebeld dat je pizza's klaar zijn.terwijl het nog 45 min zou duren .kom je daar stopt hij je pizza voor de 2e keer in de oven...toch nog wel verse gekregen .

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Onze dochter lustte eerst geen pizza, maar de pizza van Beban lust ze wel!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker en nog warm toen we thuiskwamen

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon ontzettend lekker mmm!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker jullie pizza calzone

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Super tevreden!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer bij opmerking erop gezet dat ik geen sla op de kapsalon wil. Maar de opmerking wordt gewoon niet gelezen. Dus gewoon sla wat ik niet wil.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnelle levering! Een aanrader!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza was uitmuntend,lang niet meer zo lekkere pizza gegeten

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! Mail met bezorgtijden ontvangen en eerder dan verwacht op locatie! Bezorger is ook super netjes! Wij uit Alphen zijn enorm blij met de service en kwaliteit van beban!! Top!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza's van Beban zijn altijd zo ontzettend lekker ! Een dikke 10

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en top kwaliteit! Echt een aanwinst voor Maas en Waal.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Constante goede kwaliteit!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

toch raar dat als je pint btw betaald en contant niet....maar de pizza smaakt voortreffelijk

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en keurig op tijd

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het drinken was warm en de pizza was koud, dat had andersom gemoeten! Erg ontevreden deze keer.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top kwaliteit en goede smaak

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza tono, gewoon weer van top klasse

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gevulde pizza, snelle bezorging tot aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend! GEEN AANRADER Groot porte spareribs + saus besteld en een broodje shoarma. Na een poos wachten, wat ons niet uit maakte kwam de bestelling. Portie spareribs was oke, maar waar is de saus? Het portie friet wat erbij zit is net karton! Dat voer ik zelfs mijn hond nog niet. Dus gebeld met Beban. Krijg een jong onervaren meisje aan de telefoon, die alles niet begreep. Uiteindelijk afgesproken dat ze nieuwe friet + saus kwamen brengen, hooguit 20min zou t duren. Wat denk je? Na 1 uur komt de bezorger aan de deur met de friet. Voor ons dus geen Beban meer!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes werden te veel in de olie gezeten. Ze waren hartstikke vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en was nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verschillende keren pizza's besteld. Elke keer zijn ze heerlijk.. Ga zo door..

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super !! heerlijk van smaak en kwaliteit

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs valt van de botjes af. Super!!!!!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en vlotte service

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mijn Napolitano pizza kwam zonder tomaat. Ik heb hem erg gemist. Volgende keer beter.!!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza. Goede smaak. Bij thuiskomst (4 minuten rijden in de auto) was hij niet meer echt warm. Dus thuis nog even opwarmen in de oven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging snel, pizza's prima alleen is de shoarma vreemd gekruid(ik lust hem niet meer) wel grote hoeveelheid shoarma.Jammer , bij start van pizzeria was shoarma lekker. Andere kok, andere kruiden?

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer vond ik het vlees niet zo goed en lekker, lijk net of het niet goed was door gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.