Beoordelingen van Pizzeria Beban Appeltern

Recente recensies

4.0
De kok
gisteren

De spareribs waren minder mals als normaal, en de bezorging was bijna 45minuten later als aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
gisteren

Heerlijke spareribs en de spaghetti wad ook erg lekker

Bem
gisteren

Altijd super goed en lekker!!!!

Rana
14 mei 2022

Heel goed restaurant en zijn service is zeer goed.

Rana
10 mei 2022

Heel goed service

Anita groenen
8 mei 2022

Heerlijk! En ook op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
18 april 2022

Heerlijk gegeten en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
13 april 2022

Ontzettend lekker, gesmuld op de woensdagavond Super ingrediënten op de pizza, goed belegd!

Theo Speijers
13 april 2022

Heerlijke pizza's met gorgonzola en quatro formaggio. Levering zoals gewoonlijk keurig op tijd!

Elbro
10 april 2022

Ondanks dat t bijna een half uur te laat was hebben we genoten van een heerlijke pizza fruti di mare en een top calzone pollo Vooral de hoeveelheid kaas maakte het extra lekker

Annieka
9 april 2022

Super!

Roos
31 maart 2022

Super pizza, prima op tijd bezorgd 👍🏻

Ria cornelissen
26 maart 2022

Alles was prima lekker en ook goed warm

Angelique
23 maart 2022

Heerlijke goed belegde pizza's!

Diana in den Bosch
19 maart 2022

Jammer dat de gehele bestelling koud tot lauw was.

Chris
15 maart 2022

👌

Gert
13 maart 2022
Gijsbers
13 maart 2022

De pasta carbonara was erg flauw, er zat heel weinig ham in en wat champignons en uien erin was wel lekker geweest. Het viel echt tegen!

J.Visser
10 maart 2022

Calzone 4 fromage was niet warm van binnen en de kaas was niet gesmolten.

Daniël
2 maart 2022

enige punt van kritiek: extra geld vragen voor extra toppings is an sich prima op een normale dag maar beetje vreemd als je duurdere pizza besteld tijdens pizzadag (alles 6€)en je laat ingrediënten vallen dat kan wel maar als die ingrediënten dan desgewenst naar een ‘goedkope’ basic pizza gaan moet je ineens bij betalen. terwijl je echt niet meer ingrediënten kwijt bent. Dus beetje flauw .Pizza kwaliteit overigens prima en bezorging ook gewoon top maar dit keer beetje jammer dat je moeilijk doet over die paar wijzigingen,vooral als je al fooi vooraf gegeven hebt bij bestelling.

Adam
2 maart 2022

Het eten was f*cking lekker! Op tijd (heel) warm bezorgd. Tot de volgende keer jongens!

Van ravenswaaij
25 februari 2022

Top kwaliteit en snelle service! Helaas wonen we te ver voor bezorgen maar bij afhalen is het thuis nog goed op temperatuur. Vooral de spareribs zijn top!

Anna
23 februari 2022
Ilona
23 februari 2022

Op tijd geleverd, de pizza’s waren goed warm en heerlijk.

W.F
21 februari 2022

Te veel knoflook saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
19 februari 2022

Heerlijk eten

DongYin
15 februari 2022

binnen half uur 5 pizza’s bezorgd. Temperatuur goed, smaakvol. Aardige bezorger. Complimenten!

EvA
9 februari 2022

Snel en netjes bezorgd. Pizza was warm en rijkelijk belegd!

Roeffen
8 februari 2022
Stien
2 februari 2022

😋😋😋

Anoniem
30 januari 2022

Lekker eten en goed warm bezorgd. Een aanrader.

Peet
20 januari 2022

Het was heerlijk! Schotels zijn favoriet

Daniël
19 januari 2022

snelle levering, pizza’s erg smaakvol. Bezorger erg aardig en netjes! Wederom complimenten!! gewoon doen, krijg je geen spijt van.

Timmer
17 januari 2022

Het is eten was koud toen het gebracht werd. Friet koud en shoarma vlees koud. Pitta broodjes gingen wel. Hoop dat het de volgende keer beter is. Want het was eigenlijk niet te eten. Mvrgr . Timmer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Pommeren
16 januari 2022

het eten was lekker alleen een aantal dingen waren niet warm en er had iets gelekt. Het eten werd 5 kwartier later dan besteld gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
9 januari 2022
Renee
9 januari 2022
Floris
6 januari 2022

Goed belegde pizza's, erg smaakvol deeg en goede saus.

Geert Vink
1 januari 2021

Spare ribs waren weer erg lekker. Voor het eerst een pizza besteld en die was ook heel lekker. Bezorging precies op het tijdstip dat beloofd werd. Top!

Erica
31 december 2021

Prima service, heel vriendelijk en het eten was heerlijk!!!!

Gerrit de Weerd
26 december 2021
Jeanine
22 december 2021

Vanavond heerlijk gegeten netjes optijd stond alles klaar Complimenten

Jan
18 december 2021
M
14 december 2021

Heerlijke spareribs op. Bestellen en bezorgen ging ook heel soepeltjes. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Top!

Ramon
11 december 2021
Adam
10 december 2021

Het eten was kei koud!

Theo teuwsen
7 december 2021

Het was weer super

Syb Korsman
3 december 2021
Tamara van de Pol
27 november 2021

De pizza’s waren prima. Smaak was heerlijk! Alleen jammer dat ze niet echt warm meer waren.

Jolanda
21 november 2021

Top eten! Top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
20 november 2021

Heerlijk gegeten, goede ribs, op tijd levering, top

Alv
10 november 2021
Ellen
18 oktober 2021

de bestelling was iets later maar daar werden we keurig over gebeld ( en een gratis drankje :) ) De garnalen pizza had wat veel kaas waardoor de garnalen een beetje weg vielen. Spareribs lekker pittig en goed warm :)

Ton
17 oktober 2021

Heerlijke spareribs die op het afgesproken tijdstip werden bezorgt alleen de bijbehorende frites waren wel erg zout

Peter
12 oktober 2021

Tussen melding van : we zijn onderweg en afleveren zat 30 minuten. Pizza en friet waren echt lauw . Gebeld en er werd meteen actie ondernomen om nieuwe friet en een pizza te bezorgen. Hele goede service, top

Dora
9 oktober 2021

👍

Brian
4 oktober 2021

Heerlijke spareribs. Alleen de frietjes mogen iets minder zout.

Mart
30 september 2021

Heerlijke pizza's gegeten. Goed belegd met allerlei lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar wanneer wij hier weer op vakantie zijn.

Renske Janssen
26 september 2021

4 jaar geleden uit Appeltern verhuist naar Brabant. Maar de pizza's bij Beban laten ons telkens weer naar Appeltern rijden als we in Gelderland komen. Nergens zo lekker te verkrijgen!

Van den berg
25 september 2021

Super warm en lekker

Coppes
23 september 2021

Bezorging 50 min later zonder iets te laten weten.

Jeroen
22 september 2021

Lekker . Op tijd .

Paul
21 september 2021
Theo
15 september 2021

Zoals gewoonlijk heerlijke pizza's bij Beban. Lekker warm als ze worden bezorgd en rijk van smaak (de 4 kazen pizza). Bezorging correct en tijdig.

Jan
12 september 2021

Eerste keer hier besteld. Was allemaal erg lekker en niet onbelangrijk ook nog warm, werden keurig netjes 10 minuten voor de levering nog gebeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wim Van Beek
6 september 2021

Super spareribs , mals , goed warm, en heerlijk van smaak Pizza is niet te vet en heeft een mooie bruine gebakken rand Zeker weer een herhaling waard 👍👍🍽

Mw, v. X
4 september 2021

Gisteren héérlijk gegeten! Lekker warm, en kruidige friet. Zeker gaan we dit nog een keer eten.

Peter Kruts
1 september 2021

Pizza was weer heerlijk, alleen hadden we een verkeerde, had Milano besteld maar kreeg Hawaï! Maar ook deze was lekker

Nikki
29 augustus 2021

Ruim uur later dan gevraagd (voor de tweede keer al..) met slappe/taaie friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brian
29 augustus 2021

Altijd erg lekker en altijd netjes op tijd bezorgd

Theo
25 augustus 2021

Heerlijke pizza's wederom. Bezorging dit keer helaas 20 minuten te laat.

Britt Korstanje
21 augustus 2021

Lekker eten & snelle service!

W.
21 augustus 2021

De eerste keer dat we iets hebben besteld omdat we hier net zijn komen wonen. Vanuit de auto onderweg naar huis besteld. Het was mooi op tijd! En het was echt allemaal erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

P. Hoeksma
15 augustus 2021

Makkelijk te bestellen via de bestelsite, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorgtijd is en wanneer de bezorger onderweg is. Heerlijke spareribs die zo van het bot afvallen.

Frank
14 augustus 2021

2 heerlijke warme pizza's welke goed belegt waren en smaakvol.

Pipi
13 augustus 2021

Heerlijke pizza's. Zeker een aanrader

Ad
12 augustus 2021

Salade en het vlees enz was prima. Jammer genoeg was het patat koud.

Borneman
11 augustus 2021

Anderhalf uur te laat

Janssen
7 augustus 2021
Chris lumen
7 augustus 2021

Perfect

Babette
6 augustus 2021

Schotels allebei goed van smaak, ruim voldoende en gelukkig ook een goede portie salade en groenten garnering. Frites ook goed warm en krokant

Lianne
5 augustus 2021

Zo ontzettend lekker! Genieten met zoveel lekkere ingrediënten erop, mmm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marian
4 augustus 2021
Janneke
2 augustus 2021
Jolanda
30 juli 2021

Superservice

Chris lumen
29 juli 2021

Van andere mensen al hele positieve dingen gehoord over het goede eten... Nou inderdaad, top.

Yves Schellekens Frank
25 juli 2021
Onbekende :)
13 juli 2021

Pizza mozzarella en Hawaï zijn iig top!

Kim
10 juli 2021

Chille pizza en snel bezorgd! We kamperen op glamp outdoor en top vanaf hier pizza te bestellen!

Rob Beumer
7 juli 2021

Heerlijke goed gevulde pizza's. Lekkere bodem. Goed warm en netjes bezorgd

Karin
4 juli 2021

Mooi op tijd en warm geleverd! Heel lekker!

Ernst
29 juni 2021

Snel bezorgd en lekker warm

CS
28 juni 2021

16.30u gebeld voor 2 pizza,s om 1730u. Krijg een mail dat verwachte levering 17.50 zou zijn en om 17.52 nog een mail dat pizza,s onderweg zijn. Maar er kwam niets... Uiteindelijk na 2 x bellen 19.20u de pizza,s geleverd en bijna koud. Niet oké!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vdBrink
27 juni 2021

Lekker eten, maar onhandig verpakt. Verschillende soorten Turkse pizza besteld, we moesten alles helemaal openmaken om te zien wat er in zat. Stickertje of even een tekst er op is geen overbodige luxe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tj
27 juni 2021
Hoeksma
25 juni 2021

Nu al een paar keer spareribs besteld en ook vanavond waren ze weer super! Bezorging is elke keer netjes op de aangegeven tijd en alles komt warm aan.

Jan
20 juni 2021

Ik zal mijn eten om 18.45 krijgen en zelf maar eens gebeld om kwart over 7 en omdat het zo druk was moest ik nog even wachten pas om 20.00 krijg ik het eten binnen een waardeloze zaak ik besteld daar nooit iets meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
20 juni 2021

Ten eerste ruim 1 uur te laat en al het eten was koud. Dit is al de tweede keer dus als klant kom ik hier niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bogert
20 juni 2021

Er stond dat de bestelling 1 uur duurde maar helaas werd dit 1,5 uur wachten zonder bericht. We hebben zelf gebeld om navraag te doen. De pizza frutti di mari zou moeten zijn met tonijn , vis en mosselen. Echter was deze alleen met tonijn en een paar garnaaltjes… dat viel heel erg tegen. Leek eerder op een pizza tonijn. De pizza doner was daarentegen wel goed belegd. We staan op de camping maar dit was helaas geen goede binnenkomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
17 juni 2021

Het was weer heerlijk

Cindy
9 juni 2021

Prima pizza, warm, smaakvol en goed gevuld.

Tj
9 juni 2021
Barbara
7 juni 2021

Top, vriendelijk personeel! Pizza's waren rijkelijk belegd en de Picante was lekker pittig!

Jos
30 mei 2021

Het eten was koud, koude frietjes brrr ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
28 mei 2021

Het stond al klaar op het tijdstip dat afgesproken was. We hebben lekker gegeten. Netjes verzorgd ook.

Wendy
27 mei 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Goede porties.

Jennie van Gelder
27 mei 2021

Normaal zijn de spareribs heerlijk. Dit keer taai en droog. De friet was dit keer slap.

Janine
25 mei 2021

Heerlijke, goed belegde en warme pizza! Voor herhaling vatbaar.

Karin
24 mei 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
24 mei 2021

Het werd uiteindelijk 20 minuten later bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. Hiervan kwam wel een 2de update, overigens. Met Pinksteren ook begrijpelijk. De kwaliteit was zoals altijd zeer goed. Wij hadden een sparerib menu en een köfte menu. Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
16 mei 2021

Heerlijke pizza’s. Bezorging duurde wat lang.

Van den berg
14 mei 2021

Het was weer heerlijk

Manon
14 mei 2021

Levering zou om 1845 zijn, daarna netjes een mail dat het 1905 zou worden. Om 1945 moest het eten nog bereidt worden dus zijn we zelf gereden om het op te halen. Om 2030 zaten we aan tafel. Eten zelf was goed maar de afspraken mbt tot bezorging zijn slecht te noemen.

Jennie
12 mei 2021

Het was weer heerlijk.

Peelen
11 mei 2021

Alles was heerlijk en netjes.Alleen jammer dat we erg lang moesten wachten ,1 1/2uur voordat het bezorgd werd .Met 2 kleine kindjes duurde dat lang Maar verder onze complimenten.

Frank
2 mei 2021

Prima pizza’s, uitstekende bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda de kleijn
27 april 2021

Vanavond spareribs en pizza besteld. Echt heerlijk was het. Netjes optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Margo
27 april 2021
Roel van den Berg
27 april 2021

We hebben helaas anderhalf uur op onze bestelling moeten wachten. Begrijpelijk dat het wat drukker is op een zondag, maar dit is wel erg lang. En we waren erg teleurgesteld dat de spare-ribs uitverkocht waren. Verder uiteindelijk wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
27 april 2021

Pizza's waren zoals altijd weer top, maar het was wel jammer dat de pizza's een half uur later werden bezorgd van de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
15 april 2021

Heerlijke pizza's. De door ons bestelde pizza's werden eerder gebracht dan de opgegeven tijd. Helemaal top!

Gerbert
15 april 2021

Spareribs waren weer heerlijk En netjes op tijd

Theo
14 april 2021

2 heerlijke pizza's, ook exact op tijd geleverd. We komen zeker weer terug!

Reijnders
6 april 2021

Heerlijke spaghetti, meer dan voldoende. Snelle bezorging

A.van Grol
2 april 2021

Super heerlijke pizza's.(salami en hawai) Familiezak met 5 frikandellen waren goed gebakken. In verhouding met de 5 frikandellen , zat er weinig friet bij .

Heidi
31 maart 2021

Jammer dat de bestelling zonder berichtje 40 min te laat was maar De dame die kwam afleveren was super vriendelijk en het eten was nog warm De opmerking aan t eind van de online bestelling ' salade zonder dressing aub" is helaas niets mee gedaan: De pizzas waren meningen over verdeeld Calzone: lekkerste ooit!!!!!!!! Vegetariana; veel te weinig groente en veel te veel kaas ...

Bart Hoogstraaten
27 maart 2021
Dorus
27 maart 2021

Prima, zou wat warmer kunnen.

Karin
22 maart 2021

Mooi op tijd bezorgd en alles lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
14 maart 2021

Er zat salade bij de schotel terwijl aangegeven was dit niet te willen.

Peter
13 maart 2021

Om 17 uur bestelling geplaatst voor bezorging om 18 uur, via mail het bericht dat de bestelling om 18:15 uur bezorgd word, helemaal prima ! Na telefonisch contact word de bestelling uiteindelijk om 19 uur geleverd, daarbij was de bestelde Döner ook nog koud, dit is voor ons al de zoveelste keer, kwaliteit van het eten was trouwens prima.

Monique
7 maart 2021

Doordat er reistijd nodig is, zijn frietjes afgekoeld. Dat is jammer, verder wel lekker van smaak

Ilona
3 maart 2021
Hilda Breitkopf
28 februari 2021
Anneke
27 februari 2021

Eten is altijd goed maar vanavond moesten we twee uur wachten en hebben 2 keer zelf moeten bellen. Als het dan langer duurt, bel de klant even zelf op?

Robin
27 februari 2021

Pizza's perfect. Alleen 16:00 besteld en om 17:40 geleverd.

Alphen
23 februari 2021

Via de site besteld, gekozen voor de optie ophalen, door de grote drukte is het erg chaotisch in de keuken. Er is een (prijs)wijziging doorgevoerd in de spareribs menu's, voorheen was er een keuze uit een menu met 1, 2 of 3 ribs. Een menu met 3 ribs koste € 27, nu 35. Das een prijsstijging van bijna 30%! Das best fors!

Wim
22 februari 2021

Anderhalf uur te laat bezorgd Pasta met tomaten saus niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Gerritsen
20 februari 2021

Het was heerlijk!

Yvonne
20 februari 2021

Kwaliteit was super vandaag. Alles vers, warm, geen slappe frietjes. Ga zo door! Op tijd geleverd.

Jurriëns
17 februari 2021

Pizza en friet was wel wat koud. De spareribs waren wel warm!

Dik Elings
14 februari 2021

Goede sparribs en pizza’s. Helaas wel behoorlijk vertraging ondanks dat we het zelf hebben gehaald.

R&H
14 februari 2021

De laatste 3x hier eten besteld. Elke keer meer dan 2u moeten wachten. Vandaag na 2u wachten gebeld. Er was blijkbaar wat fout gegaan. Uiteindelijk 3u nadat we besteld hadden stond de bezorger voor de deur. Ook aan hem aangegeven dat we 3 uur hebben moeten wachten. Hierop antwoordde hij; “ja, is niet erg” Dit vind ik persoonlijk erg klantonvriendelijk. Het eten vinden we normaal goed. Maar ook dit viel deze keer erg tegen. Pizza koud, friet NAT en koud. Natuurlijk kan dit een keer gebeuren maar een sorry of kleine compensatie was op zijn minst op zijn plaats geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
14 februari 2021

Zo ontzettend goed belegde pizza's 😍😍 Echt genieten zo lekker!

René van Zoomeren
14 februari 2021

Om 17:00 besteld met bezorgtijd 18:00, kreeg bevestiging 18:30 ivm drukte Om 19:05 gebeld. Eten was nog niet onderweg. Gezegd dat dit niet kon! Persoon aan telefoon zij sorry we doen er Cola bij. Pas om 19:45 bezorgd geen Cola vd bestelling erbij en ook niet de extra Cola zoals aangegeven.ivm te late bezorging. Als klap op de vuurpijl krijg ik om 19:50 email met uw eten is onderweg. De late levering was ook al eerder gebeurd. Leer hiervan en informeer de mensen tijdig om frustratie te voorkomen! Ps Pizza en spareribs waren heerlijk echter koud en de fetta Salade was slecht. Heel veel fetta en niets bijzonders. Vraag 1,50 meer en maak een mooie salade van! René

Elroy
3 februari 2021

De kapsalons waren een beetje flauw van smaak, ingrediënten waren top maar wij misten de saus. Normaal zit er chilisaus of knoflooksaus al in de kapsalon. En de frites hadden krokanter gemogen. We bestellen altijd graag bij beban, de kapsalon hadden we nog niet geprobeerd.

Theo
3 februari 2021

Heerlijke pizza's en netjes en behoorlijk op tijd bezorgd!

Stien van Toor
31 januari 2021

Om 17.45 besteld bezorging zou zijn om 18.45 drukke tijd geen probleem. Maar uiteindelijk bezorgd om 19.20 uur ruim een half uur later. Was niet prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
31 januari 2021

Hele lekkere spareribs ! De friet was slap en wat minder. Bezorging een half uur later dan verwacht het was ook al wat af gekoeld( beneden-leeuwen) de vorige keer was het er sneller en wel nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
28 januari 2021

Afgelopen Dinsdag Spareribs ( zowel pittig als de zoete) besteld, ze waren weer goed van smaak, alles was warm. Sinds we hier een maandje wonen al 3x besteld en iedere keer was alles goed van smaak, warm en binnen de gestelde tijd ( zowel pizza’s, schotels en spare ribs ).

Dik
28 januari 2021

Goede Pizza.

AT
27 januari 2021

Bijna 3 kwartier later als gezegd, totaal 1 uur en 3 kwartier. Te lang. Pizza’s en kapsalon waren lauw, koud voor we klaar waren. Geen saus of zout bij kapsalon. Jammer.

Thijn
26 januari 2021

Eerste keer besteld. Friet was koud, spareribs en pizza lauw. Bestelling is een uur te laat aangekomen. Ondanks dat het eten koud was en de bestelling fiks te laat, was het eten lekker 😃

Jennie van Gelder
21 januari 2021
Linda Verwaaijen
20 januari 2021

Op de pizza dag goed gevulde heerlijke verse pizza’s Kwaliteit is geweldig en het wordt eerder bezorgd als dat ze zeggen Top gewoon

John
15 januari 2021
Peter Kruts
12 januari 2021

Het eten is altijd lekker, maar ik heb al vaker gehad dat als je een pizza besteld en een broodje döner en het word bezorgd dat de döner niet meer warm is.

Arie
7 januari 2021

Top spare ribs!!!

Mia
2 januari 2020

Erg lekkere spareribs!

Sonja Thoonen
2 januari 2020
Miranda
25 december 2020

Gisteren heerlijke spareribs besteld. Ze waren echt super lekker.

Velders
23 december 2020

Heerlijk gegeten.

Gerbert
20 december 2020

Dit keer wel heel erg slecht verkeerde bestelling werd geleverd naar dat ik belden wilden ze het omruilen Toen ik aan gaf dat deze in middels niet meer warm was namen ze het mee uit eindelijk kregen we de bestelling opgewarmd en niet te eten weer terug Erg teleurgesteld jammer dat ze dit niet goed oplossen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorus Gerritzen
20 december 2020

Voorheen waren we tevreden over Beban. Vandaag was de bestelling er pas na 1 uur en 3 kwartier (weliswaar met 2 drankjes gecompenseerd). Het eten was helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
15 december 2020

Goed gevulde pizza en op tijd geleverd

Lianne
13 december 2020

Heerlijke pizza's, volop belegd met heerlijke lekkernijen!

Geert
7 december 2020

Super goed alles warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Jacobs
4 december 2020

Alles prima geregeld

S.
3 december 2020

Heerlijke calzone pizza en spareribs

Maria
1 december 2020
Mariska
30 november 2020

Na al meerdere malen gehoord te hebben over de spareribs toch maar een "proefrondje" besteld bij beban! Zowel de spareribs, de pizza's en de frietjes waren lekker! We gaan hier zeker vaker bestellen!

Willem
28 november 2020

Bezorger was naar straat met zelfde naam in ander dorp gereden. Er moest veel gebeld en gewhatsappt worden voordat dat duidelijk was.

Joey
22 november 2020
Chan
22 november 2020
Laura
18 november 2020

Zoals altijd heerlijk!

Marieke
13 november 2020

Het was weer heerlijk! Goede pizza's met een lekkere dunne bodem. Geen vette zooi, maar echt smaakvol en goed belegd. Ook netjes binnen de aangegeven tijd geleverd.

Daniël Gerrits
12 november 2020

Goede service voor de tijd wat d bedoeling was! Gewoonweg top!

Elroy
10 november 2020

Het was lekker, en volgens mij een recordbezorging bestelling was er in 20 minuten.

Geert
9 november 2020

Echt top niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
9 november 2020

Bezorging duurde erg lang, bijna 3 kwartier langer dan de vooraf opgegeven tijd ( dat was al een wachttijd van een uur) Eten was op zich best goed alleen vettig. Weinig vlees in de Calzone met shoarma. Groente en kaas overheersten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
5 november 2020

Heerlijk eten voor een goede prijs. De spareribs zijn een echte aanrader.

J. Derks
5 november 2020

Vriendelijke hardwerkende mensen die heerlijke pizza's maken

Joris
3 november 2020

De pizza's zijn erg goed. Mooie actieprijs ook op de dinsdag en woensdag. Dat zorgt ervoor dat het heel aantrekkelijk wordt.

Timmer
25 oktober 2020

Spareribs waren erg goed. En de bezorging netjes aangegeven dat ze eraan kwam. En vriendelijk bij het afgeven van de bestelling .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerbert
17 oktober 2020

Vooral de pittige spareribs waren erg lekker !

Hoes
4 oktober 2020

Goede service en goed verzorgde maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorus Gerritzen
4 oktober 2020

Onze zoveelste bestelling bij Beban, we zijn over het algemeen zeer tevreden. Bij deze bestelling ontbraken echter de sauzen en het drankje, wat wel jammer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elings
4 oktober 2020

We hebben vaker bij Beban besteld en altijd goed. Maar deze keer zijn we niet tevreden. De spaghetti carbonara was smakeloos en flauw evenals de spaghetti met spinazie en champions. Geen smaak aan, alsof er ingrediënten vergeten waren. Helaas geen goede beoordeling deze keer. We hopen dat het een volgende keer beter is, want het zou jammer zijn als we om deze reden niet meer bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elings
30 september 2020

Meer als een half uur later dan afgesproken.

Litjens
27 september 2020

Pizza goed... frikandellen weggegooid.... alles behalve goed. Bestelling was uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
27 september 2020

bezorging was heel erg snel. beetje te snel, want bodem was nog niet goed van de pizza's. nog erg zacht. bezorger ook vergeten blikje af te geven

Bouwman
26 september 2020

Goede service waar voor je geld

M pas
22 september 2020
Hans
19 september 2020

Op tijd en lekker.

Stien van Toor
16 september 2020

De pizza was weer super 👍👍👍

R de Heus
31 augustus 2020

Normaal perfect. Bestel regelmatig bij Beban Helaas nu2 pizza's niet helemaal goed gebakken. De bodem was nog zacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sommerdijk
26 augustus 2020
De Heus
22 augustus 2020

Normaal bezorging binnen half uur. Deze keer langer dan uur

Ilona
20 augustus 2020
Corina
16 augustus 2020

heerlijke pizzas verse ingrediënten en niet vet. Goede service, met persoonlijk briefje bij de bestelling. Leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeffen
15 augustus 2020
Doorn
13 augustus 2020

We hebben 2 uur moeten wachten op een pizza. Erg slechte service. De pizza’s smaakten uiteindelijk goed. Ook bezorgkosten betaald terwijl met B&B de Theetuin was afgesproken geen bezorgkosten te rekenen.

edith
11 augustus 2020

spareribs zijn fantastisch. Wel zeer teleurstellend dat ondanks vroeg bestellen en meerdere keren bellen het eten 1,5 uur later kwam dan afgesproken. (ter compensatie 2 gratis drankjes gehad).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
10 augustus 2020

Personeel stond in 40 graden keuken te werken en hadden binnen iets meer dan een uur 14 pizza’s klaar en gesneden op ons verzoek, smaakte goed!

Suzanne Theunissen
10 augustus 2020
Betsie van Gameren
1 augustus 2020

Gisteren besteld vanaf de camping. Telefoontje toen ze aan de poort stonden met de bestelling. Was werkelijk heerlijk. Goed warm ook.

Mmmm
27 juli 2020

2 x moeten bellen 1 e keer naar een uur toen was chauffeur onder weg 2e keer 20 later toen moest chauffeur nog vertrekken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appeltern
26 juli 2020

Prima service. Goede patat en ruime porties. Goed warm. Prima zaak om te bestellen.

Maarten
23 juli 2020

De afhaaltijden kloppen niet met de werkelijke tijden ik heb nog eens een half uur extra moeten wachten voor het klaar was (dus pas de tijden eerlijk aan zodat je dan ergens anders naartoe kan gaan die wel binnen een uur een bestelling af kunnen handelen)

Jansen
20 juli 2020

Pizza smaakte goed, echter wij vonden de korstrand en bodem niet lekker genoeg

Stijn
15 juli 2020

Pizza was erg lekker, meer dan genoeg beleg. Enigste dat aan te merken was dat de buitenkanten van de pizza's al afgekoeld waren toen ze werden bezorgt.

Anoniem
8 juli 2020

Lekkere pizza! Ruim een kwartier te laat, wel goed warm

D. E
29 juni 2020
Mariette van Dijk
21 juni 2020

Altijd een heerlijke, vers gebakken pizza!

Peter
14 juni 2020
Yvette
3 juni 2020

De bestelling is keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was prima en ook nog goed warm. Netjes.

Diepeveen
27 mei 2020

Keer op keer eten wij bij Beban de meest lekkere spareribs. Echt een aanrader!

Speijers
20 mei 2020

Heerlijke pizza's, prima en op tijd bexorgd.

Stien van Toor
14 mei 2020

Pizza’s zijn super, klantvriendelijke zaak.😋👍

J.van de Graaf
11 mei 2020
Dik Elings
2 mei 2020

Lekkere pizza’s, warm en op tijd bezorgd.

Monique
30 april 2020

Al meerdere malen naar grote tevredenheid besteld bij jullie. Nu was de kebab op, dat kan en was geen probleem. Maar vonden beiden de sla op de Turkse pizza niet lekker. Oud/zompig ook allebei buikpijn gehad helaas..

Carla
29 april 2020

We hebben heerlijk van de pizza's genoten, en hartelijk dank voor de top service aan de dijk 😀👍

Koen en Mariëlle
29 april 2020

Beste pizzeria! Erg goed!

Tom
27 april 2020

De spareribs waren weer super, de pizza was ook top, levering was iets later als gevraagd was maar daar werd ik netjes over geinformeerd dus geen probleem

Theo
15 april 2020

Heerlijke puzza's, wel iets te laat bezorgd.

Dorus
15 april 2020

Bestelling makkelijk geplaatst. Service is uitstekend en het eten is heel goed. Aanrader, wij bestellen hier nog vaker!

Swart
13 april 2020

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging . Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josephine
12 april 2020

Jullie maken me blij❣️ Wederom tot over een aantal dagen. 😉

Josephine
8 april 2020

Mijn eerste keer eten bij jullie is tot op de puntjes goed geweest! Fijne site, goede communicatie en snelle vriendelijke bezorging die heet en compleet was. Tot over een paar dagen weer! 😉

Van heel
5 april 2020

Zat geen saus bij mn bestelling!

Débora
3 april 2020

Spareribs waren weer heerlijk

Erik van Haaren
29 maart 2020
Fam.Tijssen
29 maart 2020

Het was heerlijk, veel en warm en het kwam op de aangegeven tijd!!!....top dus...

S.
16 maart 2020

Overheerlijke pizza's en spareribs zoet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 maart 2020
Rob
27 februari 2020

Rijkeluk gevulde heerlijke grote pizza.

Helmie Jilesen
12 februari 2020

Duurde wat lang voor de bestelling kwam maar de producten waren lekker en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lianne van haarlem-hendriks
10 februari 2020

Super lekker! Echt genieten van de pizza's van Beban

Anoniem
5 februari 2020
Stien
29 januari 2020

Goede kwaliteit, en bezorgd volgens afspraak. 👍👍👍

Ilona
29 december 2019
Cor v/d Hof
16 december 2019

Het was weer heerlijk

S. van Toor
27 november 2019

Heerlijke pizza, lekker knapperige bodem en goed belegd met ingrediënten. Echt een aanrader. 👍👍👍

Anneke
20 november 2019

Heerlijke pizza’s, dunne bodem, vers belegd, Op tijd bezorgd en de bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Rinie
22 oktober 2019

Heerlijke spareribs op van beban doe om de 2 weeken heerlijk:)

Dries
21 oktober 2019

Heel lekker eten en snelle bezorgservice

Akker
15 oktober 2019

Snelle levering en heerlijk gegeten , Top.

Van Rossum
25 september 2019

Spareribs besteld, doen we wel vaker. Maar elke keer lijkt er minder aandacht aan besteed te worden. 1 keer pittig en 2 keer zoet besteld, kregen 3 keer zoet op 1 schaal gelegd. Voorheen werd het nog apart verpakt. Salades miste. Gebeld, ze vertelde dat ze ze salades waren vergeten en kwamen na brengen. Dit was 40 minuten nadat we alles op hadden dus had dit niet echt nut meer. En de pittige spareribs hebben we dus niet gehad. Als excuses kregen we 7 bakjes knoflook in totaal, dat is aardig maar hebben we niet echt iets aan...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Leeuw
23 september 2019

Uiteraard waren de pizza's en shoarmaschotel wéér heerlijk! Jammer is, dat jullie niet in Wamel bezorgen...dan zou het hélemaal TOP zijn!

Anneke
27 augustus 2019

Snelle bezorging, vriendelijk, lekker eten, goeie prijs. Meestal bestellen we spareribs en pizza, geen klachten gehad tot nu toe! Superleuk dat een aantal pizza’s de naam van de omliggende dorpen hebben.

Ria v/d Hof
10 augustus 2019

Het was weer heerlijk

Chris
3 augustus 2019

De pizza was heerlijk, tot de volgende keer!!

Ingrid
26 juli 2019

Al een aantal keren bij jullie besteld en altijd zeer tevreden. Deze keer echter teleurgesteld. Pizza's waren niet gaar. Als dit de eerste keer zou zijn dat ik besteld had zou het ook meteen de laatste keer geweest zijn. Ga er van uit dat het de volgende weer net zo lekker is als wat ik normaal bij jullie gewend ben.

Tina
12 juli 2019

Super lekkere pizza’s

Petra
8 juli 2019
Ronny
7 juli 2019
Jos van Sluis
1 juli 2019

Goeie kwaliteit en lekker, en nog bezorgd voor de geplande tijd.

Babette
27 juni 2019

Pizza's smaakten prima en waren nog warm na ontvangst. T.a.v. de bezorging werd kort na de verwachte tijd doorgegeven dat het toch later zou worden.

mmm
26 juni 2019

bestel je online krijg je 2 afhaaltijden.bel je nog om te vragen welke de goede is.wordt je kwartier later gebeld dat je pizza's klaar zijn.terwijl het nog 45 min zou duren .kom je daar stopt hij je pizza voor de 2e keer in de oven...toch nog wel verse gekregen .

Rianne
26 juni 2019

Weer heerlijk gegeten! Onze dochter lustte eerst geen pizza, maar de pizza van Beban lust ze wel!

Hoes
15 juni 2019

Pizza's waren lekker en nog warm toen we thuiskwamen

Marleen Hijmans
10 juni 2019

Het was te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
9 juni 2019

Gewoon ontzettend lekker mmm!

Engelien van Hout
31 mei 2019

Erg lekker jullie pizza calzone

Petra
30 mei 2019

Het was heerlijk! Super tevreden!

boekje
13 mei 2019
Robin
10 mei 2019

Nu voor de derde keer bij opmerking erop gezet dat ik geen sla op de kapsalon wil. Maar de opmerking wordt gewoon niet gelezen. Dus gewoon sla wat ik niet wil.

Katerina
5 mei 2019
S.
28 april 2019

Heerlijk gegeten en supersnelle levering! Een aanrader!

Engelien van Hout
25 april 2019

Mijn pizza was uitmuntend,lang niet meer zo lekkere pizza gegeten

Monique
7 april 2019

Heerlijk gegeten

Peter
6 april 2019

Super kwaliteit! Mail met bezorgtijden ontvangen en eerder dan verwacht op locatie! Bezorger is ook super netjes! Wij uit Alphen zijn enorm blij met de service en kwaliteit van beban!! Top!

Ria v/d Hof
25 maart 2019

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne van Haarlem-Hendriks
24 maart 2019

De pizza's van Beban zijn altijd zo ontzettend lekker ! Een dikke 10

Loe broekmans
23 maart 2019

Snelle service en top kwaliteit! Echt een aanwinst voor Maas en Waal.

van den Hof
3 maart 2019

Het was weer heerlijk

Berthe
21 februari 2019

Heerlijke pizza. Constante goede kwaliteit!

manon
20 februari 2019

toch raar dat als je pint btw betaald en contant niet....maar de pizza smaakt voortreffelijk

Hernk de
19 februari 2019
lola
14 februari 2019

Prima pizza en keurig op tijd

Danny
12 februari 2019

Het drinken was warm en de pizza was koud, dat had andersom gemoeten! Erg ontevreden deze keer.

van den Hof
4 februari 2019

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora
3 februari 2019

Gewoon weer top kwaliteit en goede smaak

Cora
16 januari 2019

Pizza tono, gewoon weer van top klasse

Saskia
14 januari 2019

Zeer goed gevulde pizza, snelle bezorging tot aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
2 januari 2019

Teleurstellend! GEEN AANRADER Groot porte spareribs + saus besteld en een broodje shoarma. Na een poos wachten, wat ons niet uit maakte kwam de bestelling. Portie spareribs was oke, maar waar is de saus? Het portie friet wat erbij zit is net karton! Dat voer ik zelfs mijn hond nog niet. Dus gebeld met Beban. Krijg een jong onervaren meisje aan de telefoon, die alles niet begreep. Uiteindelijk afgesproken dat ze nieuwe friet + saus kwamen brengen, hooguit 20min zou t duren. Wat denk je? Na 1 uur komt de bezorger aan de deur met de friet. Voor ons dus geen Beban meer!!